Napüdvözlet Egyesület blogja

Dalai láma

2012. április 17. 22:46 - Napüdvözlet

lama2.jpg

A dalai láma, amikor arról kérdezték, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban ezt válaszolta:Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán! 

Ebben a rovatunkban olyan gondolatokat, hasznos információkat, tanácsokat igyekszünk közzétenni, mely hozzásegíthet minket ahhoz, hogy megőrizhessük, teljessé tegyük az egészségünket a nélkül, hogy ez anyagi áldozattal, vagy túlzott erőfeszítéssel, esetleg káros mellékhatásokkal járna. Lesz szó itt egyszerű egészségmegőrző praktikákról, népi gyógymódokról, és a gondolkodás milyenségéről, mely az egészségünk sarkallatos pontja.

Szólj hozzá!
Címkék: érdekes

A bejegyzés trackback címe:

https://napudvozlet.blog.hu/api/trackback/id/tr34457900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása