Napüdvözlet Egyesület blogja

Zab

2012. július 01. 23:59 - Napüdvözlet Egyesület

A zab magas fehérjetartalma miatt kiváló takarmány a háziállatainknak. Kis és nagy tételben is megvásárolható Vasason. Elérhetőség: Fusch Ervin 06/30/512-3335, fuer@freemail.hu

zoldseggyumolcs.jpeg

Az oldal létre hozásával a hazai, elsősorban a helyi kistermelők, illetve portékáik népszerűsítése volt a célunk. Szeretnénk azt is, ha fellendíthetnénk az itt közzétett információkkal helyi keresletet, kínálatot, a termelőkedvet és  a kertek a gazdasági udvarok újra élettel telnének meg. É rdemes legyen egy kicsivel többet megtermelni, mint a saját szükséglet, és a multicégek kétes minőségű tömegárúi helyett a helyi termékek fogyasztásával egymást erősítsük.

Az alábbiakban azokat a linkeket, információkat tesszük közzé, melyeket az olvasóinktól kapunk, így felelősséget nem tudunk vállalni a termékekért, de a jó és rossz tapasztalatok visszajelzésével segíthet abban, hogy csak megbízható és hiteles termékekkel, szolgáltatásokkal legyen érdemes megjelenni e piacon.

 

Szólj hozzá!
Címkék: magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://napudvozlet.blog.hu/api/trackback/id/tr904473378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása