Napüdvözlet Egyesület blogja

Főldal

2012. szeptember 02. 14:54 - Pálffy Emőke

Szeretettel üdvözöljük Egyesületünk honlapján,

melyet azért hoztunk létre,

 hogy lakókörnyezetünkből ( a gyönyörű kelet-mecseki lankák tövében fekvő Vasas, Somogy, Hird települések) kiindulva egyre nagyobb hatókörben, minél több emberhez eljuttathassuk a gondolatainkat és más hasznos információkat az egészségünk megőrzésére, a környezetünkkel, embertársainkkal harmóniában, szeretetben élésre inspirálva.

Információkat kaphat itt arról, hogyan építjük-szépítjük az „EGÉSZ”-ség házát Vasason a Bethlen G. u. 8.szám alatt, hogyan és mikor tud részt vállalni a közös munkában.

Megtudhatja azt is, hogy mikor, hol és milyen-a közösségünk által szervezett- egészségmegőrző mozgásformák gyakorlására nyílik lehetősége. Természetjárni, jógázni, labdajátékokat gyakorolni hívjuk jó társsaságba.

„Adni jó” szívességfelajánló oldalunkon a regisztrációt követően tehet és fogadhat szívességeket, megismerkedhet az önzetlen jócselekedetek léleknemesítő, emberfaragó erejével.

Blogoldalunkon megoszthatjuk egymással a jó tapasztalatainkat, sikereinket, élményeinket. Ha a hírlevelünkre feliratkozik, tájékoztatást kap aktuális programjainkról és igyekszünk hasznos, érdekes információkat eljuttatni Önhöz az egészség, a környezettudatos életrendezés témakörében.

komment
Címkék: undefined

A bejegyzés trackback címe:

https://napudvozlet.blog.hu/api/trackback/id/tr814472813
süti beállítások módosítása