Napüdvözlet Egyesület blogja

Mustármag kúra

2012. április 17. 23:00 - Napüdvözlet

03_mustarmag1.jpgFizikai testnek hatalmas tisztulást ad.Kb. 200 Ft 1 zacskó étkezési mustármag. Nincs vele más teendőd, csak 1 evőkanállal bekapsz reggel és ráiszol egy pohár vizet, és este ugyanígy! Nem csapott evőkanál, hanem púpozásig! Nem kell megrágni! Ezek a csodálatos gömbök csodákra képesek.

Van egy igen hosszú bélrendszerünk, telis tele bélbolyhokkal, amik közül ezek a kis gömbök kigörgetik a lerakódásokat. Eredmény: feljavul a felszívódás, csomó méreganyag távozik a szervezetből, csodaszép lesz a bőr, a haj és sokkal energikusabb leszel.


Nincs lazítás! Nincs kihagyás! Kezd ezzel és zárd ezzel a napod! 6 hétig tart ez a mustármag kúra! Tavasszal és ősszel! Nem kell csodagyógyszer jó drága pénzen!
Csak egy kis figyelem a testedre. Ha már iszol ugyebár tisztított vizet, vagy mentes ásványvizet! Szánj magadra ebben az időben annyit, hogy most megiszod azt a 3 litert! Víz alapú testet csak vízzel tisztíthatsz!

*Méregtelenítő kúra mustármaggal 24672.w.jpg
Egy mustármagkúra időtartama hat hét, amikor is mindennap, a főétkezések előtt, éhgyomorra kell lenyelni egy kávéskanálnyi mustármagot, rágás nélkül, egy pohár vízzel.

A kúrát egy évben kétszer, háromszor javasolt megismételni. A mustármagok emésztetlenül haladnak át a szervezeten, de közben a bennük lévő anyagok kioldódnak, és a belekben lerakódott,bélfalra tapadt bélsártól megtisztítják a szervezetet.


A bélrendszer salaktalanításán és fertőtlenítésén túl olyan jótékony hatásai vannak még a mustármagkúrának, mint a vértisztítás, a hajhullás és a köröm töredezettségének megszüntetése, a bőrpanaszok - pattanások, ekcéma, viszketés enyhítése, az asztmás rohamok gyakoriságának csökkentése, valamint az érelmeszesedésben szenvedő betegekre is jótékony hatással van.

Szólj hozzá!
Címkék: egeszseg

A bejegyzés trackback címe:

https://napudvozlet.blog.hu/api/trackback/id/tr834457921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása