Napüdvözlet Egyesület blogja

ÖNISMERETI és MEDITÁCIÓS Klubot indítunk Pécs-Vasason!!!

2013. március 17. 20:01 - Napüdvözlet Egyesület

szerelmi_lotusz2.jpg

Az élet legizgalmasabb kérdéseire keressük a választ !

Ki vagyok én? Honnan hová tartok? Mi szerepem a világban? Hogyan lehetek boldog?

Ha érdekelnek a válaszok csatlakozz hozzánk és fedezzük fel együtt  önmagunkat!

Biztosítalak, ha megismerjük és megértjük a belső működésünket, csodálatos, rendezett és reményteljes világ tárul fel!

A” Napüdvözlet „Egészségmegőrző és Életmód Egyesület tavaszi kezdéssel önismereti és meditációs klubot indít, mely önsegítő csoportként fog működni.

Kötetlen beszélgetések során megtanulunk önmagunk és mások számára megnyílni, megfogalmazni az érzéseinket, felismerni a bennünk munkáló motivációkat. Mindezekben szakember (Takács Bálint fiatal pszichológus) segít majd bennünket megfelelő ismeretek átadásával és játékos tréningekkel. A minket érő napi feszültségeket és stresszt relaxációval és irányított meditációval oldjuk majd fel, melyeket jógaoktató (Szőts Rózsa) és kineziológus coach ( életvezetési tanácsadó )természetgyógyász (Batánovics Angéla) vezet majd.

Terv szerint 2 heti rendszerességgel találkozunk kb.2-4 óra időkeretben, az időpontot pedig a jelentkezők lehetőségeinek ismeretében alakítjuk ki.

Aki szívesen részt venne a csoportban, annak várjuk a jelentkezését a 06/30/603-6507-es telefonon, március 25 ig. Azok is telefonáljanak, akik bizonytalanok, vagy további információkat szeretnének a döntéséhez.

                                                                                                                             Szőts Rózsa

Szólj hozzá!
Címkék: aktuális

A bejegyzés trackback címe:

https://napudvozlet.blog.hu/api/trackback/id/tr165138495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása