Napüdvözlet Egyesület blogja

Egészségnap az immunrendszerre hegyezve - tájékoztató

2020. augusztus 27. 14:55 - Napüdvözlet Egyesület

2020_09_egeszsegnap_02-save_the_date.jpg

Szeptember 19.-én, egy közelgő eseményre invitáljuk a településeinken élők apraját-nagyját. Egyesületünk fő célkitűzése, hogy tudatosítsuk, saját felelősségünk az egészségünk megőrzése. A mostani rendezvényünk apropója egyrészt a tíz éves működésünk megünneplése, másrészről a járvány elleni védekezésben a médiák és az egészségügy fehér foltjainak kitöltése arra vonatkozóan, hogy mi magunk mit tehetünk a kockázatok csökkentésére. E téma köré építettük fel az Egészségnap programját és kaphatnak itt ízelítőt az érdeklődők az immunrendszerünk szerepéről és a jó karbantartásának technikáiról.

Meghívott előadónk dr. Németi Virág körzeti orvos lesz, aki átfogóan fog beszélni, hogy mit tehetünk az egészségünk fenntartásának érdekében, ami a saját felelősségünk.

A nap folyamán az érdeklődési körünktől függően több „immuncsoport” munkájába tekinthetünk be, és ki is próbálhatjuk a hatékonyságukat, tanulhatunk, élményeket szerezhetünk. A manuál terápiás csoporthoz (csontkovácsolás, reflexológia, frissítő masszázs, kenés-inazás, köpölyözés) előzetes bejelentkezést javaslunk a 30 3118010 telefonszámon. A mozgásterápiás csoportban ismerkedhetünk a jóga, a Do-In immunerősítő gyakorlataival és igazi különlegesség is lesz itt, kipróbálhatjuk a dervis táncot. Lesz itt még lehetőség Mantak Chia által összeállított immunerősítő vizualizációs gyakorlat kipróbálására is. A zeneterápia csoportban a szabad asszociációs zenélés örömeivel ismerkedhetünk, különleges hangkeltő eszközökkel és zeneszerszámokkal, majd Gulyás Judit tart zenés meditációt. Az egészséges táplálkozás csoportmunkájában a fermentált ételek bélflóránkra gyakorolt jótékony hatásaival ismerkedhetünk kóstolóval, receptek ismertetésével egybekötve.

Egészségnapunk egyik fénypontja az lesz, hogy ünnepélyes keretek közt felavathatjuk a „Csi-Életerő Park”-nak elnevezett kültéri – felnőtteknek is való – fitnesz parkunkat. Az első ötszögletű elem megérkezett és a következő hetekben telepítésre fog sor kerülni. Várjuk az önkéntes segítők jelentkezését a 30 6036507–es telefonszámon.

A megnyitóban szó lesz arról, hogy mitől lesz ez a park különleges, hogyan tudjuk majd az eszközöket az energetikai rendszerünk serkentésére, karbantartására használni úgy, hogy továbbfejlesszük saját fizikai erőnlétünket/egészségünket. Részletes programmal hamarosan jelentkezünk. Keressen, lájkoljon, kövessen bennünket és ami a legfontosabb, személyes jelenlétével is gazdagítsa a napunkat és önmagát.

>> FB eseményünk

Várjuk szeretettel!

Szólj hozzá!

Egészségnap 2020 Pécs-Vasas

2020. augusztus 19. 15:29 - Napüdvözlet Egyesület

Fókuszban az immunrendszer erősítése

2020_09_egeszsegnap_02-save_the_date.jpg

Szeretettel látunk Pécs-Vasason az Egészségnapon!
Fókuszban lesz az immunrendszer erősítése, ami mindenkire ráfér.

Meghívott előadónk: Dr. Németi Virág körzeti orvos, fülakupunktőr, családállító.

Ezekkel az "immuncsoportokkal" lehet majd megismerkedni:
1. Manuál terápia - csontkovácsolás, inazás, kenés, köpölyözés, masszázs, reflexológia
2. Mozgásterápia - Do-In, Jóga, Dervis tánc
3. Zeneterápia - terápia hangszerekkel
4. Egészséges táplálkozás - fermentált és egyéb egészséges ételekből kóstoló, receptek

Részletes programmal hamarosan jelentkezünk.
Addig is, jegyezd be a naptáradba az időpontot

Szólj hozzá!

Megújultunk, visszatértünk!

2020. augusztus 11. 17:32 - Napüdvözlet Egyesület

Szeretnénk feléleszteni Egyesületünk blogját és folytatni azt az egészségtudatosító munkásságot, ami itt egykor elkezdődött. 

A visszatalálás örömére játszunk egyet: nézelődjetek a blogon - ismerkedjetek vele, ha még nem láttátok - és jelezzétek megjegyzés formájában, melyik cikk tetszett, mondott Számotokra a legtöbbet. Visszavárunk! 

blog-01.jpg

11-csendelet.JPG Csendélet a Napüdvözlet Egyesület Házában 

 

Szólj hozzá!

Februári túra

2016. február 18. 10:03 - Napüdvözlet Egyesület

E hónapban a múzeumi túrához csatlakozzunk, melyet szintén a Robi vezeti. Nekünk a Budai vámnál célszerű csatlakozni a csoporthoz itt felszállva a komlói buszra. Emitt a kiírás:

Február 20-án a zöld sávval jelölt, 5. számú út következő szakaszát járjuk be. Az 1959-es Mecsek útikalauz 65/c,d,e leírását próbáljuk követni.

Találkozunk 8:45-kor az autóbusz pályaudvaron, a 2. kocsiállásnál. A 9:00-kor induló komlói autóbusszal utazunk Budafára. (Mánfa, italbolt megálló.)

A zöld négyzet jelzést követve hagyjuk el a falut és jutunk el a Rákos-völgyi vadászházig. Innen balra tartva, a zöld sáv jelzésen haladunk tovább a patak völgyében. A fahídon átkelve letérünk a jelzésről, jobbra felmegyünk a kőfejtőhöz. Jelöletlen úton haladva, a Bugyogó-forrásnál térünk vissza a jelzéshez. Ezután ismét elhagyjuk a jelzést és az erdőn keresztül térünk át a Kőszegi-forráshoz vezető zöld körre. A forrástól ugyanezen a jelen térünk vissza Koszonya-tetőnél a zöld sávhoz. Itt tartunk egy hosszabb pihenőt. A villany-telepet megkerülve folytatjuk utunkat kezdetben a jelzést követve, de később letérünk róla és a Hármas-bükk-forráshoz már az erdőn keresztül érkezünk. A Hársas-forráshoz már ismét a jelzést követve jutunk el. Végül a zöld sáv jelzésen tovább, a Vasasi-árokban ereszkedünk le Vasasra. Innen helyijáratú autóbusszal térhetünk vissza a városba.

A táv: 10 km, szintemelkedés: 200 m. Többször kell patakon átkelni, ezért ajánlott a vízzáró lábbeli.

 

A túrát Rónaky Gizi és Kámi Robi vezetik

Szólj hozzá!

Dobkör április 11-én

2015. március 19. 06:48 - Napüdvözlet Egyesület

Fehérholló Őskü Holló hamarosan ismét Pécsre látogatok, hogy velünk doboljon. Hála az Égieknek, csodás, mindenki számára elérhető, barátságos és otthonos helyszínre bukkantunk, ahol sok-sok szeretettel várnak bennünket. Ez pedig nem más, mint a vasai Napüdvözlet Egyesület háza. Az odajutáshoz A 14-es buszt lehet igénybe venni, ami a főpályaudvarról indul. A dobolás után "batyus bulit" tartanánk, ezért kérek mindenkit, hogy hozzon magával némi süteményt, rágcsálnivalót, üdítőt, vagy akár nemesebb italt is. :) Az alkalomhoz 0-1500 Forintos adományt fogadunk el. Várok mindenkit nagy szeretettel!

 

Szólj hozzá!
Címkék: aktuális

Wass Albert emlékest- jövőre újra egy kicsit máskép

2015. március 17. 21:28 - Napüdvözlet Egyesület

Február  20-án pénteken immár negyedszer ünnepeltük országszerte egy időben felolvasással az író emlékét. A megnyitót követően- melyet a gyér számú helyi közönség mellett Hoppál Péter oktatási államtitkár is megtisztelt- a Pécs-somogyi Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület irodalmi köre adott emlékműsort. A mélyen megható szépirodalmi produkciót követően az 5 tagú Ősforrás zenekar csángó „talpalávaló” dalokkal idézte meg az író szeretett hazájának népi lelkületét. Minden elismerésünk a Zenekaré, akik örömünnepet varázsoltak a megemlékezésből. A székely dalok táncok, ragyogó arcok és gyönyörű viseletek láttán az ünnepelt író lelke tán felvidult egy kicsit ott túl.... Sajnos előzetesen senki nem jelentkezett az éjszakai és másnapi felolvasásra, így nem tartottunk ügyeletet. Ugyanakkor mégis érkezett és hoppon maradt néhány felolvasó. Tőlük ezúton kérünk elnézést. Okulva az esetből, jövőre egy naposra tervezzük az irodalmi ünnepet, előreláthatólag szombat napközbeni kezdéssel és addig tartjuk, míg  program, felolvasó és látogató lesz, remélhetőleg  hajnalig. Köszönetet mondunk minden résztvevőnek a szervezők nevében: a Tegyünk Egymásért és a Napüdvözlet Egyesület képviselői


 

Szólj hozzá!

Boldogság program!

2014. szeptember 01. 00:27 - Napüdvözlet Egyesület

Csatlakozz Te is!

bagdibellaboldogsag.jpg

A boldogság képessége tanulható, fejleszthető - ez derül ki számtalan pszichológiai kutatásból, tanulmányból.
Bagdi Bella pozitivitást sugárzó dalait sokan szeretjük. Az énekesnő alapítványt tett azért, hogy fejleszthessük ezt a képességünket. 10 hónapos boldogságprogramot indított, melyhez ingyenesen bárki csatlakozhat az alábbi elérhetőségen: http://jobbveledavilag.hu/boldogsagprogram. A csatlakozókat megyékben szerveződő klubok fogják össze, ahol havonta egyszer találkoznak a netes tanulók és személyesen is megoszthatják gyakorlási tapasztalataikat. Várom mindazok jelentkezését, akik a környékünkről bekapcsolódtak/nak az online programba, hogy létrehozhassuk a helyi” Jobb Veled a Világ” klubot.

Várom az érdeklődőket!
 Tel:06/30/603-6507 Szőts Rózsa

Szólj hozzá!

HÉTsÉG nap 2014.09.28. Pécs-Vasas, Bethlen G.u.8.

2014. szeptember 01. 00:16 - Napüdvözlet Egyesület

EGEKET RENGETŐ napra készülünk!

2014.09.28. Ezen a napon várjuk szeretettel az érdeklődőket egyesületünk éves nagyrendezvényén, melynek az idén új nevet adtunk. Az egészségnapok fogalma ugyanis az utóbbi időben egyre inkább a különböző szűrővizsgálatok végzésével és gyógyhatású készítmények ajánlásával kötődik össze. Mi viszont az új név választásával kifejezésre kívántuk juttatni, hogy ennél többre vágyunk. Nem a betegségeink fokát kívánjuk számba venni, hanem az egészség, a teljesség egy lehetséges útját megmutatni. Így esett a választás a HÉTsÉG napjára, ahol a természetesség, az egészség, az egység, a közösség, a bölcsesség, a békesség és így együtt a teljesség lesz porondon. A korábbi évekhez hasonlóan előadásokat hallgathatunk változatos témákban, bemutatókat nézhetünk, ételeket, italokat kóstolgathatunk, spirituális és természetgyógyász gyógyítókkal konzultálhatunk, frissítő és gyógymasszázsra jelentkezhetünk, mandalát festhetünk, relaxálni, meditánli tanulhatunk. A gyermekek számára egész nap felügyeletet és színes játékprogramokat biztosít a családi napközi.

A délelőtti blokkban elsőként Orsós Ivett -aki vidéki otthonában és Pécsett a jógaházban tart meditációkat - fog nekünk arról beszélni, hogyan kísérik csodák  a szeretet, a szív útját. Férjéhez, Tóth Tiborhoz egyéni meditációkra lehet bejelentkezni. Ezt követően a mandalák világáról lesz szó, arról, hogyan hatják át az emberiség valamennyi kultúráját, hogyan használták és használják ma is önismeretre, lelki gyógyulásra. Nemcsak, hogy csodálatos mandalákat fogunk látni az előadás prezentációja során, hanem módunk lesz kipróbálni is a készítésüket. A délelőtti blokk harmadik témája a nemrég befejeződött magyar jógakutatás eredményeinek ismertetése lesz. Megtudhatjuk hogyan zajlott és milyen eredménnyel zárult a Magyar Olimpiai Bizottság által támogatott program. Az előadások szüneteiben thai-chi és jógabemutatót láthatunk.  A délutáni téma a természetes közösségek lesz. Első vendég előadónk Géczy Gábor, akit sokaknak nem kell bemutatni. MAG (mintaként alkalmazott gondviselés) közösségek és Magfalva alapítója. Akadémiai doktori ösztöndíja alatt a természetben előforduló önhasonló alakzatokat (fraktálokat) vizsgálta. Ekkor felfigyelt a természet alapmintázataira, melyek a természeti népek művészeteiben és a magyar népművészetben is fellelhetőek. Az ezeket ismerő és használó népek belesimultak a tájba melyben éltek, hihetetlen tárgyi és szellemi tudást birtokoltak, ellentétben a ma magascivilizációnak tartott kultúráival, amelyek felélik környezetüket. Kutatóútjai során bejárta Egyiptomot, Mezopotámiát, Görögországot,stb és mindenütt azt látta, hogy a tájban élő ember és a táj harmonikus kapcsolatának megbomlása miatt sivatagosodtak el ezek a területek. Állítja, hogy a mi civilizációnk is ebbe az irányba halad, ezért hozta létre a MAG-közösségeket és Magfalvát, a szolgáltatók nélküli falut ahol maga is él és népi gyógyítókat képez, hagyományon alapuló közösségeket szervez. Arról fog nekünk garantáltan lebilincselő előadást tartani, hogy hogyan építhetünk az élet szolgálatában álló „fenntartható” közösségeket. Rostás Gábor, a következő előadónk Pécsen élő jogász, aki az Anasztázia könyvek hazai népszerűsítője és terjesztője. Anasztázia az Orosz tajgában élő remetenő, akinek eddig kilenc kötetben jelentek meg Jézusi tisztaságú tanításai a természetről, növényekről, állatokról, az emberiség múltjáról és jövőjéről. Arról fogunk hallani Gábortól, hogyan változtatja meg magasabb tudatossági szintre emelve a  gondolkodásunkat, az életünket az Anasztázia jelenség.  Végül ismertetjük az egyesületünknél folyó vegyszermentes kertészkedés tapasztalatait és közös gondolkodásra, cselekvésre hívunk mindenkit egy élő, személyes kapcsolatot biztosító közvetlen, termelői - vásárlói közösség létrehozására. A délutáni előadások szüneteiben íjász bemutatót láthatunk. Mindezek közben a gyógyítók (csontkovácsok,frissítő és gyógymasszőrök, gyógynövényesek,meditátor, talpmasszőr, földsugárzás mérő, hangtál kezelő) díjmentesen az érdeklődők rendelkezésére állnak. Érdemes előzetesen bejelentkezni hozzájuk (Solya Monika: 06/30/311-8010) így várhatóan elkerülhető lesz a sorban állás. Kertünkben termesztett, kemencénkben sült finomságok is várják a vendégeinket. Ne siessünk haza, a napot ugyanis táncház zárja és a zenészek is ráérnek.  Az egész napra szóló belépő ára 800.-Ft. Gyermekeknek ingyenes. Várjuk mindazokat, akik szeretnének többet megtudni önmagukról és a belőlünk kivetülő világról.

 

 

Szólj hozzá!

Márciusi túra

2014. március 19. 22:51 - Napüdvözlet Egyesület

063-F.jpg

A Napüdvözlet Egyesület következő túrájára MÁRC. 30-án kerül sor.

Két indulási pont közül választhatnak az érdeklődők.

 A Pécs-Vasasiakkal  Vasason a temetőnél 9 órakor találkozunk és  9h15'-kor indulunk a Tripammer fához. 

Pécsiekkel  a  Hősök teréről indulunk 8h45'-kor. Innen megyünk fel a Tripammer-fához. Itt találkozunk a gépkocsikkal érkezőkkel.A gépkocsikkal érkezők 9h45'-re érkezzenek a Tripammer-fához

10 órakor indulunk a Tripammer-fától a következő útvonalon: Páfrányos völgy,  Melegmányi-völgy,  mésztufa vízesés, ahol rövid pihenőt tartunk,  majd  Anyák-kútja és visszatérünk a Tripammer-fához.
A teljes táv 9,4 km, 236 m szintemelkedéssel. (A kis kör 4,2 km, 120 m emelkedés.)

Jelentkezni lehet:   Sólya Mónikánál a  30/311 8010 telefonszámon.

Vasasról indulók mindenképpen jelezzék részvételi szándékukat, hogy biztosan beférjünk az autókba.

 Szeretettel várunk mindenkit. 

 

Szólj hozzá!
Címkék: túra aktuális

Ahogy a gyakorlók látják a jógát!

2014. január 20. 12:09 - Napüdvözlet Egyesület

Négy éve, 2010. januárjától ismerkedik egy helyi kis közösség egyesületünk szervezésében a jógával, azaz a testi- lelki egészség és harmónia ősi, univerzális tudományával és gyakorlatával. Azóta sokan megfordultak körünkben, belekóstoltak, kedvet kaptak és kitartottak, vagy elmaradtak. Elmaradtak…Igen a jóga olyan eszköz, mely nem kívülről várja a csodát, az EGÉSZ-séget. Tudja, hogy azt nem pénzért és nem pirulákban adják. Magunknak kell megteremtenünk kitartó rendszeres gyakorlással, a befelé figyelés és önmegismerés, a lelki „nemesedés” módszerével, mert az élet igazi kincseit, nem a felhalmozott értéktárgyak, hanem az emberi értékeink adják meg.  

Lássunk néhány gyakorlót, mit hozott számukra a jóga.

hrubi a fotó.BMP

Hrubi Attila: Dr. Weninger Antal Az idő partján c. könyvében találkoztam először a jógával, nagyjából az első kiadás megjelenésekor 1986-ban, végzős gimnazistaként; rég volt, még – minden szempontból – nagyon lazák és rugalmasak voltunk, ezért könnyen mentek az ászanák is. De nem voltunk kitartóak, fél év után lanyhult a lelkesedés, és lassan feledésbe merült az egész. Néhány éve, amikor egy nyári családi fotón szembesültem növekvő pocakommal, a teljes szétcsúszástól való ijedségemben elhatároztam, hogy azonnal sportolni kezdek. Azóta is futok, és ettől nagyon jól is érezem magam; fél év után a pocak is leapadt. Viszont a futás nagyon kötötté tette a korábban sosem látott izmaimat, így jó ideje terveztem már, hogy egyre több lazítást iktatok be a futóedzések közé. Ekkor merült fel újra a jóga, amit feleségem már egy ideje végzett, és mindig lelkesített is, hogy bátran csatlakozzam hozzájuk. Őszintén szólva, volt bennem némi félénkség, tudva, hogy jógázni többnyire csak hölgyek járnak, és hát hogy néznék én ki ezen az „asszonytornán” egy szem férfiként. Leküzdve ezeket a hamis előítéleteket járni kezdtem a jóga órákra, és az a természetesség és szeretet, ahogy fogadtak ma is arra ösztönöz, hogy ha tehetem, ne maradjak el a heti találkozókról. És bár a jógában abszolút kezdő vagyok, mert az egykori lazaságból mára már nem maradt semmi, az is egyre nyilvánvalóbb, hogy a jóga nemcsak erről szól, hanem sokkal több ennél: pl. az életszemléletre gyakorolt jótékony hatásai közül megajándékozott azzal a felismeréssel, hogy hálával gondoljak azokra az emberekre, akik önzetlenül és nagyon ritkán tapasztalható nyílt szeretettel dolgoznak azon, hogy az emberi lelkek színterén településünket élhetővé és itt élni érdemessé tegyék.

20131221_205044 Vida A.jpg

Vida Attiláné (húsboltos Andi): Három éve járok a csoportba. A kíváncsiság hozott ide, nem tudtam szinte semmit a jógáról. Egyszer volt egy több hónapos kihagyásom. Ennek kapcsán megtapasztaltam, hogy milyen nagy jelentősége van a rendszerességnek. Egy két kihagyott óra után is egyre nehezebb újra elindulni, a lustaság visszahúz. Pedig sokkal jobb átlépni a kényelem akadályán, mert hazafelé már vidáman és energiával telten teszi meg az ember az utat azzal az önbizalom erősítő jó érzéssel, hogy van erőm és kitartásom. Érzem, hogy az állhatatos gyakorlás meghozza a várt eredményt. Sokat változtatott rajtam a jóga. Fizikailag jóval hajlékonyabbá, állóképesebbé váltam. Korábban problémát okozott emeleteket járni, mára ez nem akadály. A közérzetem sokkal jobb lett. Amíg nem jógáztam az idegességgel volt problémám, sok mindenen felhúztam magam és a gyomorsavam is kínzott. Ez teljesen elmúlt, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem. Szembesültem azzal, hogy mi mindenre vagyok képes, hogy tudok változni, változtatni a rossz beidegződéseimen. És nem utolsó sorban tartozom egy jó kis közösséghez, sokkal jobb itt, mint a 4 fal között.  Ajánlom mindenkinek, aki szeretne pozitív változást az életében, egészségében. 

20131221_210148 Kr.A.jpg

Krámosné Schweitzer Andrea : Egyik kolléganőm rábeszélésére, (akit a kezelőorvosa küldött jógázni)  öt évvel ezelőtt kezdtem gyakorolni a jógát Pécsett heti  egy alkalommal, majd Vasason folytattam már hetente kétszer, és így tovább. Jelenleg jógaakadémia képzésére járok Veszprémbe, illetve Budapestre  és naponta 1-2 órát jógázok.  Nem vártam semmit annak idején, csak a mozgás miatt mentem, de szép lassan 40 kilótól, magas vérnyomástól, stressztől, gyomorsavtól, fájó ízületektől, derék-térdfájdalmaktól és még ki tudja mitől szabadultam meg. Viszont cserébe sokat kaptam. Megtanultam önzetlenül szeretni, elvárás nélkül adni, tudatosan élni, őszintén viselkedni, bízni, hinni,  szeretve vezetni önmagamat, és azokat, akiknek adni tudok, és elfogadják.  A kapcsolataimban is megnyilvánul a béke és a szeretet, a veszekedéseknek halvány emlékképe még él, ha látok mást veszekedni. Buszon kérdezte meg egy barátnőm nemrég, hogy a munkahelyemen mit szólnak a fordulathoz? Természetesen fordulnak velem, mert a jó példa ragályos. Szeretünk dolgozni, együtt, egymásért, egymást és ügyfeleinket szolgálva.  Nekem mindenem lett a Jóga, ami nem vallás, nem filozófálgatás, nem idegen kultúra, nem idealizmus, nem aszkétizmus, nem önmutogatás, nem rivalizáció, hanem az élet élésének a kidolgozott, megalapozott időtálló tapasztalati tudománya. 

20131221_205321 Kollár M.jpg

Pétermann-né Kollár Mária: Kartográfus voltam. Jelenleg ingatlanközvetítőként dolgozom. 10 éve költöztünk Vasasra. A város másik széléről, merőben más környezetből jöttünk. Nagy volt a nyugalom, persze erre vágytunk. A férjem itthon foglalkozott jógával, az unokáim az óvodában jógáztak, de én csak 
kíváncsiskodtam. A gyerekeknél hihetetlen pozitív volt a tapasztalatunk. A helyi lapban olvastam jógaklubról. Kaptam a lehetőségen és nem bántam meg, sőt bárkinek ajánlom. Nem biztos, hogy kitartó lesz, de próbálja meg. Én olyan közösségre leltem amire nem számítottam. A mai világban nem ilyen önzetlen, természetes, segítőkész fogadtatásra számit az ember. A testi gyakorlatok mellett a miértekre is választ, útmutatást kapok. Bármelyikünk, bármilyen nyavalyájára, amiről nyíltan lehet beszélni, megoldást keresünk. 
Erősebbnek, kitartóbbnak és főleg kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Más lett fontosabb a mindennapokban, messze áll tőlem az irigység, az önzés. Törekszem arra, hogy az életem egyszerű, derűs, és a környezetem számára is kellemes legyen. Persze ezért meg is kell dolgozni. Nekem a legnehezebb otthonról a sötétben, nyirkos időben elindulni, miután a napi munka után bevackolta magát az ember. De még sohasem bántam meg. Kikapcsolódom, lazulok, jó társaságban vagyok, a fejem-lelkem ápolásban részesül. Újjászületek!!! Annál nagyobb dicséret, hogy a párom azt mondta,- ki vagyok cserélve- nem kell! Köszönöm minden társamnak.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt kedden és pénteken este fél hattól Vasason a Bethlen G.u.8. szám alá, Pécsen pedig hétfőn és szerdán 17 órától a Légszeszgyár u.18-20-ba jógázni.

tel: 06/30/603-6507 és 06/20/390-9754

 

Szólj hozzá!
Címkék: aktuális jóga