Napüdvözlet Egyesület blogja

Jóga elvonulás

2022. május 30. 07:54 - Napüdvözlet Egyesület

Kedves Jógás Társaim!
Ideális helyet ajánlott Bathó Bea társunk a régóta dédelgetett tervemhez. Ahhoz, hogy elvonulva a világi élet zajaitól , csodálatos természeti környezetben a teremtett világ ősenergiáinak tiszta megnyilvánulásai közt a jógikus életmód, a csend és a meditáció világába egy kicsit közösen belekóstolhassunk.
Erre a belső úton megélhető kalandra hívlak Benneteket a Sziget Kincse Egyesület tanyájára!
Az elvonulás időpontja: 2022.06.10-12. (Pünkösd utáni hétvégén péntek, szombat, vasárnap).
Helyszíne: A Sziget Kincse Egyesület Újmohácsi tanyája a Duna árterének különleges energetikájú üde világa.
A tervezett létszám max 12 fő.
Szállás lehetőségei:: 3 db négy ágyas szoba, plusz az udvaron sátorozási lehetőség.
Az étkezést reggel és este könnyű hideg élelemmel, ebédre egyszerű, húsmentes egytál ételekkel oldjuk meg, amit magunk készítünk el.
Program: A részletes program kidolgozás alatt. Egyenlőre egy kis ízelítő: elméleti ismeretek prezentációs átadása a jóga történetéről, irányzatairól, a mandalák világáról, önismeretet, meditációt segítő eszközként alkalmazásáról. Meditatív séták a természetben, vízparti napköszöntő jógikus gyakorlatok, szankalpa alkotás, mantratanulás. Sanjevíni kríja ( a belső csend megtapasztalásának útja) technika megtanulása.
A program pénteken délelőtt 10 órai megérkezéssel indul és vasárnap 16 órakor zárul. Kérlek add meg magadnak a három nap szabadságot, ez ugyanis a minimálisan szükséges idő arra, hogy meg tudd tapasztalni az elcsendesedés, a belső megélés csodáját.
Az elvonulás alatt nem lesz teljes kötelező csend, de a kommunikációt, a felesleges beszédet igyekezzünk a minimálisra korlátozni, hogy a belső énünkre tudjunk hallgatózni.
Kérlek Benneteket, mielőbb jelezze, aki szeretne részt venni.
A várható költség 25 ezer forint lesz, mely magába foglalja a szállás és az étkezés költségét. Családi részvétel esetén kedvezményt adunk (megegyezünk).
A jelentkezés 10 ezer forint előleg befizetésével realizálódik a Napüdvözlet Egyesület Takarékbanknál kezelt 50300082-15100711 számlájára elvonulás megjegyzéssel.
Nagy szeretettel várlak Benneteket a házigazdával, Beával együtt.pixiz-10-05-2022-18-35-41.jpg
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napudvozlet.blog.hu/api/trackback/id/tr6317843701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása